петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 25

ФОТО: Необјавени фотографии на Анџелина Џоли

Мултиталентираната Анџелина Џоли отсекогаш уживала да експериментира на сцената и со фотографиите. Овој пат тоа го докажаа и овие драматични досега необјавени фотографии.

angelina goli

Последни вести

Мултиталентираната Анџелина Џоли отсекогаш уживала да експериментира на сцената и со фотографиите. Овој пат тоа го докажаа и овие драматични досега необјавени фотографии.

Необјавени фотографии на Анџелина Џоли

Необјавени фотографии на Анџелина Џоли

За добриот почеток на кариерата во светот на модата Анџелина Џоли може да и се заблагодари на фотографката Кејт Карнер, која направила неколку црно-бели фотографии во 1995-тата година, кога Анџелина имала само 20 години.

Необјавени фотографии на Анџелина Џоли

Необјавени фотографии на Анџелина Џоли

Магичното око на Кејт успеало да ја забележи исклучителната моќ за трансформација на Анџелина како и талентот за позирање.

Сликите на Кејт Гарнер и помогнаа на Анџелина да се пробије во светот на модата.

Најчитани вести