Македонија

Неодолова летна понуда на Т-Мобиле – Двојно повеќе интернет и телефони со супер попуст

Неодолова летна понуда на Т-Мобиле – Двојно повеќе интернет и телефони со супер попуст

Т-Мобиле подготви неодолива летна понуда за безгрижна комуникација на најбрзата 4G мрежа. Во рамките на понудата, сите нови корисници, како и корисниците кои ќе обноват договор во Play Comfort тарифата имаат можност секоја недела да одберат атрактивен паметен телефон со супер попуст и промотивно да добијат двојно повеќе  интернет.

Оваа недела, корисниците на Play Comfort тарифата можат да одберат некој од моделите на LG како што се LG L70, LG Spirit 4G или LG Leon 4G со специјален попуст од 20 отсто и 4 GB интернет. Количините на телефоните се ограничени.

За комплетно уживање, заинтересираните корисници можат да го купат омилениот паметен телефон преку Купи онлајн на www.t-mobile.mk, по што ќе им биде доставен  бесплатно до дома. Повеќе информации за оваа промотивна понуда,  може да се добијат на t-mobile.mk, на телефонскиот број 122 или во најблиската Телеком продавница.