Балкан

Неподвижна старица пронајдена мртва во својот стан во Србија

Неподвижна старица пронајдена мртва во својот стан во Србија

Во Рача, Србија во еден стан во зграда е пронајдено безживотното тело на постара жена.

Медиумите пишуваат дека во нејзиниот врат се зариени два ножа.

Станува збор за 65-годишна неподвижна жена, која живеела сама во станот.

Нејзиното безживотно тело го пронашол поштарот. Има индиции дека старицата е мачена пред смртта.

Истрагата е во тек.