Магазин

ВИДЕО: Неповторливиот Раде Пилето is back !!

ВИДЕО: Неповторливиот Раде Пилето is back !!

Неповторливиот Раде Пилето is back – овој пат со спотот за песната “Срце со срце”. Феноменалниот Раде во друштво на плавуши, алкохол, опасни коли – спот превртување !!

Ах да знае Екрем Јевриќ каква конкуренција има во Македонија…