вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

Неработни 1 и 2 мај

trud-i-sociujala

Поврзани вести

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, 1 мај (недела), Денот на трудот, односно 2 мај (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Исто така, Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија
и 2 мај 2016 година (понеделник), вториот ден на Велигден според православниот календар е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Најчитани вести