Македонија,Крими хроника

Несакајќи го стартувал тракторот па бил прегазен

Несакајќи го стартувал тракторот па бил прегазен

Седумдесет и седумгодишниот  Јахи. М. од село Градец, гостиварско во дворот од сопствената куќата, во обид да ги изгасне светлата на паркиран трактор, по грешка го стартувал, по што паднал и бил прегазен од тракторот и истиот во КЦ-Скопје починал.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на настанот.