Балкан

Несекојдневна глетка во Белград, пајак дигна полициски автомобил

Несекојдневна глетка во Белград, пајак дигна полициски автомобил

Полициски автомобил денеска беше однесен од пајак службата во Белград, пишува телеграф.рс.

Очевидците не можеле да веруваат и не знаат дали автомобилот е подигнат затоа што е расипан или пак е паркиран на место каде што не треба да биде.

Но едно е сигурно, ваква сцена е несекојдневна.