сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

Нешта кои мажите никогаш нема да ви ги признаат

Ваков маж и треба на секоја жена

Ваков маж и треба на секоја жена

Последни вести

Постојат неколку работи кои мажите колку и да ве сакаат нема да ви ги признаат.Кога станува збор за несигурноста и разговорот за тие тајни, поголемиот дел од вас веднаш ќе помислат дека станува збор за жени.

Тоа е сосема логична реакција затоа што жените многу почесто говорат за сопствените несигурности.

Страв дека можеби ќе ве загуби

Можеби глумат дека се е во ред, но кога мажите чувствуваат дека има шанса да ја загубат жената што ја сакаат нивното его страда и станува мошне несигурен. Тоа ќе ви го покажат така што наеднаш ќе станат прекрасни кон вас, а тоа и не е толку лошо, нели?

Страв дека не е доволно добар за вас

Без разлика дали се работи за постелата или надвор од неа, мажите често поминуваат низ фаза на несигурност кога мислат дека жената може да најде некој подобар од нив. Работите уште повеќе се влошуваат доколку вашите пријателки не го прифаќаат и не го обожаваат.

Потреба за одобрување

Иако тоа сигурно нема да ви го кажат, на мажите им е многу важно да добијат ваше одобрување за она што го прават и да ги поддржите. Ако имаат чувство дека ви е сеедно и дека вие не сте задоволни со тоа што го прават, тогаш мажите стануваат многу несигурни.

Најчитани вести