Магазин

Неверојатни фотографии од Лондон каков што не го замислувате

Неверојатни фотографии од Лондон каков што не го замислувате

Овие учични фотографии направени од Alex Sturrock, го прикажуваат Лондон, полн со контрадикторности и место како што веројатно воопшто не го замислувате.

 

2

3

5

6

7

9

10

11


13

14

15

16

17

18

19