Магазин

Неверојатни фотографии од најситните жители на Земјата

Неверојатни фотографии од најситните жители на Земјата

Украинскиот фотограф Вјачеслав Мишченко е вљубен во прироадата и сите нејзини мали, но диви и слатки жители. Неговите фотографии на необично прекрасен начин ги претставуваат и најморничавите инсекти и животинчиња што ќе ве натера и вие да се вљубите во нив.

nature25

nature1

nature4

nature5

nature10

nature12

nature13

nature16

nature19

nature20

nature21

nature23

nature24