Магазин

Неверојатни вештини на самураите (ВИДЕО)

Неверојатни вештини на самураите (ВИДЕО)
Неверојатни вештини на самураите

Ако трепнете, ќе го пропуштите маестралниот потег на самурајот кој ја пресекува топката во лет, на два дела.

Самурајот Исао Мачи, без потешкотија сече топка која лета со брзина од 160 километри на час. Додека сите го гледаат со воодушевување, неговиот израз на лицето не покажува дека направил нешто фантастично.
Всушност, тоа е и неговото најголемо достигнување, бидејќи е познат по то што може во должина да прешолови стрела.

Погледнете ја неговата неверојатни вештина на дело: