Магазин

ФОТО: Неверојатно талентиран Босанец создал вистинско ремек дело

ФОТО: Неверојатно талентиран Босанец создал вистинско ремек дело

Муамер Хоџиќ – Муми (22) од Лукавец, Босна создал навистина нешто посебно.

Овој млад талентиран дечко 69 дена работел на создавање макета на велосипед, за што употребил неверојатни 31.980 дрвени стапчиња од кибрит.

maketa2

maketa3

maketa4

maketa5

maketa6

maketa7