Магазин

Неверојатно видео: Ова се вика „во несреќа – среќа“

Неверојатно видео: Ова се вика „во несреќа – среќа“

Ова се вика „во несреќа – среќа“. Мотоциклист во малиот руски град Переславл Залески, кој се наоѓа на 130 км оддалеченост од Москва, удри во автомобил, се преврте и на крај се приземји на неговиот покрив.

Како што се гледа на видеото, мотоциклот претрпе поголема штета, а неговиот возач, сосема неверојатно, ја преживеа несреќата без ниту една гребнатина.

Погледнете го видеото: