Македонија

Ни Хрватите, ни Србите не веруваат на пропагандата на нивните СОРОС – оиди

Ни Хрватите, ни Србите не веруваат на пропагандата на нивните СОРОС – оиди

Ниту граѓаните на Хрватска и на Србија не веруваат во пропагандата на СОРОС, објави порталот „Курир“.

komentar

 

Откако некои медиуми објавија лажни текстови за денешните протести во Скопје, Хрватите рафално со негативни коментари “удрија“ по машинеријата на СОРОС, која постои и во нивната земја.

komentar-1

Дел од медиумите објавија дека 40.000 поддржувачи на Заев денес излегоа на протест, а Хрватите обвинија дека и ова е масло на СОРОС.

komentar-2

Граѓаните на Србија ги нападнаа со коментари соросовите српски медиуми. Пишувањата на српски Блиц, РТВ, Танјуг и останатата пропагандна медиумска мрежа наидоа на остри коментари кај српскиот народ.

komentra1

 

Секоја вест и објавена информација која како пропаганда служи во поддршка и одработување на Зоран Заев наиде на спротивни коментари од српските граѓани. Сорос и сомнителни криминогени лица кои им се логистика, буквално се бомбардирани и срупени од коментари на граѓаните на Србија.

komentra2

komentra3

komentra4

komentra5

komentarisr11

komentarisr22

komentarisr33

komentarisr44