вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 56

Никој не памети кога последен пат СДСМ имал водство на анкетите од релевантни институции

anketa-rejting-iri

Поврзани вести

Никој не се сеќава кога последен пат опозициските медиуми објавиле анкета на релевантна институција во која СДСМ има предност. По вчерашното објавување на резултатите од анкетата што ја спроведе Американски републикански институт (ИРИ), евидентен е молкот што владее во опозициските медиуми.

Непосредно по вчерашното објавување на последната анкета на ИРИ, според која расте довербата во премиерот и претседателот на ВМРО – ДПМНЕ Никола Груевски, опозициските медиуми синхронизирано, како во договор излегоа со веста дека 50 отсто од граѓаните сметаат дека Груевски не заслужува повторно да биде избран да ја предводи македонската влада.

Божиновски: Опозициските медиуми не ги објавуваат анкетите затоа што ВМРО – ДПМНЕ секогаш е во водство

Универзитетскиот професор…

Најчитани вести