Магазин

Никој не сакал да го купи ова огромно плишано мече, сè додека не се појавила Анџелина Џоли

Никој не сакал да го купи ова огромно плишано мече, сè додека не се појавила Анџелина Џоли

Две братчиња, Ален и Брендон Александар, се обиделе да го продадат ова огромно мече на улиците на Лос Анџелес.

Но, никој не застанал да праша за неговата цена.

Таткото на двете братчиња побарал од нив да заработат сами пари, па така решиле да го продадат 2,5 метри високото мече.

joli1
Кога никој не се заинтересирал, момчињата се разочарале.

joli2

За среќа, разочарувањето траело кратко, односно додека не се паркирал автомобил од кој излегла Анџелина Џоли со нејзината ќерка Шајло.

joli3

Без размислување, ја купиле огромната мечка.

joli4

Додека дечињата барале скромни $50 долари, Џоли ги изненадила со добродушна, поголема понуда.

joli5

Без сомнеж, ова е денот кој засекогаш ќе го паметат и раскажуваат.

joli6