Македонија

„Никол“ ги пустоши бермудските острови

„Никол“ ги пустоши бермудските острови

Ураганот „Никол“ е бура од трета категорија и беше придружена од ветрови со брзина од 185 километри на час, кои соборуваа дрвја и носеа покриви од куќите.

Според метеоролозите, ураганските ветрови ќе продолжат и во текот на денот.