Македонија

Никола Димитров со најголема поддршка од СДСМ

Никола Димитров со најголема поддршка од СДСМ

Откако Никола Димитров објави статус кој всушност беше протоклкуван како повик до членовите на ВМРО-ДПМНЕ, тој направи и фан страна преку која може да се види дека е најлакуван и омилен единствено помеѓу членовите на СДСМ, новинарите на СОРОС кои важат за поддржувачи на СДСМ и Албанци кои отворено се против ВМРО-ДПМНЕ.

Па така статусот со кој тој објави повик до членовите но и претходни негови статуси го лајкувале разни локални клубови на СДСМ од цела Македонија, но и Софија Куновска од СДСМ, Ирена Ристиќ, новинарот на Ал сат Мухамед Зекири, Борјан Јовановски, Сашка Цветковска, Синоличка Трпкова, Сашо Кокаланов и други.

Она што е уочливо што постовите на Димитров се спонзорирани што значи дека Димитров плаќа за да што поголем број на луѓе ги видат, се разбира тука е мрежата на СДСМ присутна на ФБ која е на целосно располагање на Димитров и е најголем фан на неговите постови.

borjan

irena

sofija

spasov

zekiri-samoil