Македонија

Николоски до СДСМ: Бегате од избори бидејќи немате образ на народот да му погледнете во очи

Николоски до СДСМ: Бегате од избори бидејќи немате образ на народот да му погледнете во очи

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски на својот Фејсбук профил упати порака до СДСМ во врска со актуелните политички случувања во земјава и ги повика ако се толку силни да излезат на избори кои ќе бидат организирани по сите европски стандарди со закони кои обезбедуваат полна доверба и чиј гарант е Европската Унија.

 

nikoloski