понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 64

Нивото на Охридско Езеро еден сантиметар над дозволениот минимум

Нивото на Охридското Езеро е еден сантиметар над дозволениот минимум, соопшти денеска УХМР.

ухмр

Поврзани вести

Неделната хидролошка информација покажува и дека водостоите на Вардар кај Јегуновце, Скопје, Велес и Демир Капија, како и на Треска кај Македонски Брод, се над просекот за февруари.
Нивото, пак, на Црн Дрим кај Ложани е далеку под просекот.

Најчитани вести