Свет

Ја погрешила собата на првата брачна ноќ, па спиела со деверот

Ја погрешила собата на првата брачна ноќ, па спиела со деверот
Ја погрешила собата на првата брачна ноќ, па спиела со деверот

Мракот може да биде страшна работа, особено ако го погрешите креветот, па наместо покрај својот маж да легнете покрај некој друг.

Токму тоа и се случило на една девојка од Кина која наводно во забуна спиела со деверот па после тоа го тужела за силување.

Таа во судот раскажала дека станала од креветот за да отиде во тоалет, но при враќањето ја погрешила собата на првата брачна ноќ, па спиела со деверот.

Легнала во креветот и почнала да го љуби и гали, па завршиле со секс.

Утрото сфатила со кого спиела и го кренала на нозе целото семејство кое било во викендицата каде била одржана свадбената церемонија.

Таа од деверот барала 2.000 евра за да молчи, меѓутоа кога тој ја одбил, веднаш го извела на суд.