вторник, 23 мај 2017  |  Вести денес: 0

Нормализиран сообраќајот на патот Марвинци – Балинци – Брајковци

patista

Поврзани вести

Нормализиран сообраќајот на патот Марвинци – Балинци – Брајковци.

На патниот правец Р1401 Марвинци – Балинци – Брајковци под надвозникот кај клучка Марвинци водата од одводните канали е повлечена и сообраќајот е нормализиран, информираат од ЈП МакедонијаПат.

Најчитани вести