четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 0

Нормализиран сообраќајот на патот Ресен-Битола-Прилеп

Сообраќајот беше во прекин поради блокадата кај местото „Баир“ што во 14:40 часот денеска попладне ја поставија 40-ина лица од ромска националност.

pat

Последни вести

Автомото сојузот на Македонија соопшти дека од 17:45  часот вечерва е нормализиран сообраќајот на  магистралниот пат А3 Ресен-Битола-Прилеп,  за секаков вид сообраќај.

Сообраќајот беше во прекин поради блокадата кај местото „Баир“ што во 14:40 часот денеска  попладне ја поставија 40-ина лица од ромска националност.

Во тек на блокадата сообраќајот се пренасочуваше низ централното градско подрачје на Битола.

Најчитани вести