Македонија

Нормализиран сообраќајот на патот Струмица-Радовиш

Нормализиран сообраќајот на патот Струмица-Радовиш

Попладнево од 13 часот и 50 минути е нормализиран сообраќајот на магистралниот пат А4 Струмица – Радовиш, кај село Калуѓерица, кој беше во прекин поради сообраќајна незгода, информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Сообраќајот беше во прекин од 11 часот и се пренасочуваше од село Калуѓерица до село Сурдулица.