четврток, 25 мај 2017  |  Вести денес: 37

Нормализиран сообраќајот на патот Виница-Берово

Сообраќајот на патот беше од прекин од 7:35 часот поради превртено возило.

Нормализиран сообраќајот на патот Виница-Берово

Нормализиран сообраќајот на патот Виница-Берово

Последни вести

Од осум часот и 30 минути изутрина е нормализиран сообраќајот на регионалниот пат Виница – Берово, во близина на село Лаки.

Сообраќајот на патот беше од прекин од 7:35 часот поради превртено возило.

Најчитани вести