Македонија

Нормализиран сообраќајот Удово-Валандово

Нормализиран сообраќајот Удово-Валандово

Нормализиран сообраќајот на регионалниот пат Удово-Валандово и исчистени се наносите од кал и камења, информираат од Македонијапат.

Вчера врнежите од дожд предизвикаа прелевање на водата на Калковска Река на регионалниот пат при што предизвика наноси од кал и камења.