Македонија

Нормализирано водоснабдувањето во Кисела вода

Нормализирано водоснабдувањето во Кисела вода

Дефектот на ул.„Ѓорѓи Димитров“ бр.24 е саниран, водоснабдувањето е нормализирано во 12:20 часот, известуваат од ЈП Водовод и канализација.

Инаку поради отстранување дефект на истата улица денеска прекинато водоснабдување имаа корисниците од улиците „Ѓорѓи Димитров“, „Димо Хаџи-Димов“ и „Вера Јоциќ“ од 10.40 часот.