ТОП,Свет

Нов напад: Пукотници во болница во Берлин

Нов напад: Пукотници во болница во Берлин

Германскиот весник „Билд“ пишува дека во болница во Берлин одекнуваат пукотници.

Според весникот и информациите со кои истиот располага убиен е еден доктор. Полицијата е на местото на настанот.

Наскоро поопширно.