Балкан

Нов пресврт во убиството на малата Тијана

Нов пресврт во убиството на малата Тијана

Бев пијан, испив многу пиво. Затоа го направив делото. Вака убиецот на малата Тијана кој ја зави Србија во црно, го сменил исказот и се бранел во судницата.

Монструмот претходно тврдеше дека седел во кафеана и испил една ракија. Сега го смени исказот велејќи дека испил многу пиво па затоа не знаел што прави. Како што пренесува српскиот Курир, сега треба одново да се почне истрагата, за да се провери вистинитоста на неговата изјава.

За потсетување, монструмот ја силуваше, удри со автомобил, задави и закопа 15-годишната Тијана.