Магазин

Нов тренд: Чанта + чанта

Нов тренд: Чанта + чанта

По Ријана и Ешли Олсен Дакота Џонсон се осмели да го понесе главниот мејнстрим на шанта + чанта.

Кога за прв пат Ријана го воведе овој тренд, сите претпоставуваа дека неколку славни личности ќе бидат подготвени да носат две чанти со впечатливи бои. За разлика од неа Ешли се определи за нешто погломазни модели.

rijana-dve-tashni

Ако се прашувате што е заедничко за сите нив, тогаш тоа е контрастот. Додека едната чанта е дамска и со цврста структура, другата е полежерна и некако кул.

January 26 2016, New York City Actress Dakota Johnson leaves her East Village apartment on January 26 2016 in New York City. By Line: Zelig Shaul/ACE Pictures ACE Pictures, Inc. tel: 646 769 0430 Email: info@acepixs.com, Image: 272368743, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs
January 26 2016, New York City<br />Actress Dakota Johnson leaves her East Village apartment on January 26 2016 in New York City.<br />By Line: Zelig Shaul/ACE Pictures<br />ACE Pictures, Inc.<br />tel: 646 769 0430<br />Email: info@acepixs.com, Image: 272368743, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs

По угледот на холивудските трендсетерки и Дакота сјајно го следеше овој тренд со помош на втората чанта ја постигна вистинската рамнотежа во целокупниот изглед.