понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 60

Нова авиолинија Скопје – Прага

avion

Последни вести

„ТАВ Македонија“ денеска ќе ја промовира новата авиолинија Скопје – Прага на авиокомпанијата „Чех ерлајнс“.

На прес-конференцијата ќе зборуваат министерот за транспорт и врски на Република Македонија, Владо Мисајловски, Зоран Крстевски, генерален директор на „ТАВ Македонија“ и Јан Тот од „Чех ерлајнс“.

Најчитани вести