Магазин

Нова дрога од која жените стануваат нимфоманки

Нова дрога од која жените стануваат нимфоманки

Во светот се шири новата дрога која се состои од екстракт од билки и ги прави жените буквално да полудат. Доволни се само неколку капки. Но, специјалистите предупредуваат на несаканите последици.

Своевидната вијагра за жени, за дилерите е безопасна. Велат доволни се само неколку пати кои би се раствориле во вода, а во најлош случај во газиран пијалок. Жените стануваат нимфоманки.

Сепак специјалистите предупредуваат дека од преголеми дози може да дојде до несакани последици, односно до оштетување на мозокот. Неколку девојки добиле халуцинации по пиењето на само една чаша. Несаканите последици се слични како ЛСД дрогата, а со капките се доаѓа до повторна наркотична опиеност во различни периоди што го оштетува мозокот.