среда, 29 март 2017  |  Вести денес: 52

Нова фискултурна сала ќе се гради во АСУЦ „Боро Петрушевски“

sala6-1

Последни вести

Нова фискултурна сала ќе се гради во средното училиште „Боро Петрушевски“.

Градежните работи за изградба на фискултурната сала ќе започнат утре во 11 часот во дворот на АСУЦ „Боро Петрушевски”.

На почетокот на градежните работи ќе присуствува градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Најчитани вести