петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Нова лабороторија на Техничкиот факултет во Кичево

laboratorija

Последни вести

Студентите на Технолошко-техничкиот факултет во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Кичево ќе добијат нова лабороторија.

Денеска во општина Пласница ќе биде пуштена во употреба и нова спортска сала во состав на ОУ „Мустафа Кемал Ататурк“.

Најчитани вести