Свет

ВИДЕО: Нова снимка од падот на авионот на „Флај Дубаи“

ВИДЕО: Нова снимка од падот на авионот на „Флај Дубаи“

Се појави нова видео снимка од падот на патничкиот авион на компанијата „Флај Дубаи“ којшто се сруши во Ростов на Дон со 62 патника, а ниту еден не остана жив. Новата снимка која ја објавија руските медиуми може до доведе до пресврт во истрагата.

Објавено е уште едно видео од катастрофалната несреќа. На него се гледа падот на авионот од сосем друг агол.

Сепак експертите тврдат дека јаката светлина која се гледа на новата снимка најверојатно е светлото кое секогаш е запалено кога авионот слетува.