петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Нова спортска сала во општина Росоман

sala

Последни вести

Во општина Росоман денеска ќе биде отворена нова спортска сала во основното училиште „Пере Тошев“.

Салата е дел од проектот за Владата за изградба и опремување на 145 училишни спортски сали.

На отворањето најавено е присуство на заменик-министерот за образование и наука Спиро Ристовски.

фото: МИА

Најчитани вести