Балкан

Нова трага: Тијана била видена во Бања Лука со три момчиња?

Нова трага: Тијана била видена во Бања Лука со три момчиња?

Непроверена информација осамна вчера на фејсбук групата „Да помогнеме да се најде Тијана“, во која се вели дека девојката била видена во Бања Лука.

poraka

– Денеска едно црно БМВ застана на патот кој води кој Бања Лука. Дедо ми им го објасни патот на трите момчиња, па ги покани и на една ракија. Момчињата од автомобилот извадија и девојка, целата беше потресена и расплакана. Ми се виде позната, па реков, ми делуваш познато. Момчињата веднаш рипнаа и рекоа одиме, стои на Фејсбук.

Подоцна, оваа информација била избришана од Фејсбук како неточна.