петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 2

Нова урбана опрема во Општина Аеродром

Postavuvanje na urbana oprema

Последни вести

Општина Аеродром и годинава ќе продолжи да поставува урбана опрема на различни локации на целата нејзина територија.

За таа цел ќе се набават 50 клупи и 100 корпи за отпадоци, какви што беа поставувани и во претходниот период.

Најчитани вести