Македонија

Нова видео снимка од разговорот меѓу премиерот Груевски и Заев

Нова видео снимка од разговорот меѓу премиерот Груевски и  Заев

На видео сервисот ЈуТјуб е објавена уште една видео снимка од разговорот меѓу премиерот Никола Груевски и лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно телевизијата Сител во централниот Дневник објави дел од видео снимка од еден од четирите разговори помеѓу Груевски и лидерот на СДСМ, во кое Заев директно признава дека снимките кои ги поседува се од странски служби.

Телевизијата најави дека целиот материјал ќе го објави во вечерните вести.