Спорт

Новак и Јелена во “балет верзија”

Новак и Јелена во “балет верзија”

Новак Ѓоковиќ сподели фотографија на социјалните мрежи на која се гледа како тој и Јелена го минуваат слободното време, но и одличната фигура која неговата сопруга ја има само пет месеци по породувањето.

Под фотографијата Ноле напишал “Балет со мојата сопруга”..

djokovic