петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Нови 1000 лица ќе учествуваат на огласот за програмата за практикантство

dime-spasov1

Последни вести

Нови 1000 лица ќе учествуваат на огласот за програмата за практиканство.

Сите приватни компании ќе имаат можност да се јават на огласот на агенцијата за вработување за да учествуваат во оваа програма.

Овој проект се реализира веќе шест години и преку него од 1400 кои потпишале договори, се вработиле 1070 млади лица до 29- годишна возраст.

Најчитани вести