петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Нови 25 врабувања во Македонски Железници Инфраструктура

vrabotuvanja

Последни вести

Скопје, Куманово, Липково, Тетово, Јегуновце , Гостивар, Кичево се дел од градовите од каде доаѓаат новите вработени во ЈП МЖ-Инфраструктураи, кои веќе од 14 април ќе бидат распоредени на своите работни места.

Покрај овие 25 нововработени Македонски Железници Инфраструктура нема да запира со привлекување на нов кадар на позициите каде ќе биде потребно се со цел да овозможиме уште поквалитетни услуги во железничкиот сообраќај.

 

Најчитани вести