Македонија

Нови априлски промоции од „Адора Инженеринг“

Нови априлски промоции од „Адора Инженеринг“

Подарок телевизор од Адора Инженеринг ќе добијат сите граѓани кои до 19-ти април ќе се одлучат да купат станбена единица од овој градежен бренд

Како што информираат од компанијата, преку овие промотивни акции им се возвраќа на купувачите за довербата при изборот на долгорочен дом.

„Со промотивните акции, Адора инженеринг сака со внимание, изненадувања и награди да им возврати на своите купувачи за подарената доверба и лојалоноста со изборот на докажано сигурен, европски квалитетен и долгорочно економичен дом од оваа градежна компанија.

Исто така, по повод Светскиот ден на здравјето, лекарите и здравствените работници кои ќе купат стан од Адора Инженеринг добиваат бесплатен викенд.

Инаку, во овој период најбарани се енергетски ефикасните домови во новиот комплекс „Адора“ во општина Аеродром, како и еко-становите во „Билјанини Извори“ во Охрид.