Македонија

Нови едукативни флаери за безбедно возење

Нови едукативни флаери за безбедно возење

МВР денеска ќе ги промовира новите едукативни флаери за безбедно возење во текот на летниот период.

По тој повод министерката Гордана Јанкуловска на наплатната станица Петровец ќе присуствува на настан за промоција на овие флаери.