Македонија

Нови екслузивни детали за акцијата „Пуч“

Нови екслузивни детали за акцијата „Пуч“

Нови ексклузивни детали за акцијата Пуч најавува ТВ Сител во дневникот во 16 часот. Телевизијата веќе објави дека располага со нови информации кои до сега не се објавени.

Дневникот на Сител започнува во 16 часот.