Магазин

Нови фотографии од претепаната Ембер Херд

Нови фотографии од претепаната Ембер Херд

Како што веќе пишуваа медиумите Ембер Херд го обвини славниот актер Џони Деп, нејзиниот сопруг дека неколку пати ја удирал.

amber-2

Во јавноста се појавија и нови фотографии на кои што се гледа дека Ембер има видливи повреди на лицето. Таа тврди дека модринките се резултат на насилството што го трпела од нејзиниот сопруг.

amber-4

Ембер тврди дека Џони Деп ја удирал за време на расправиите и дека актерот е зависник од дрога и алкохол.

amber-3