Магазин

Новинарка во живо: „Дрогата е моја, давам отказ“ (Видео)

Новинарка во живо: „Дрогата е моја, давам отказ“  (Видео)

Иако репортажата за Канабис Клубот на Алјаска требаше да биде како и секоја друга репортажа, сепак текот на вестите на телевизијата KTVA добија неочекуван пресврт кога водителката Шарло Грин среде пренос во живо изјави дека всушност таа е сопственик на клубот и дека дава отказ од сегашното работно место.

Таа даде отказ од работата како новинар за да се посвети на борбата за легализација на марихуаната во таа држава.

Каква беше реакцијата на нејзините колеги во студиото може да погледнете во следното видео: