сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 2

Новковски и Јанкуловски во трката за ректор на УКИМ

Деканот на медицинскиот факултете Никола Јанкуловски и професорот Ненад Новковски се двајцата кандидати кои продолжуваат во трката за ректор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“.

ukim(A)

Последни вести

Деканот на медицинскиот факултете Никола Јанкуловски и професорот Ненад Новковски се двајцата кандидати кои продолжуваат во трката за ректор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“.

Јанкуловски доби 28 гласа, а Новковски 17.

Конечните резултати за тоа кој ќе биде нов ректор на УКИМ ќе се знаат на 27 јуни кога ќе гласа Сенатот.

Најчитани вести