Македонија

Ново повеќенаменско игралиште во село Иванковски, велешко

Ново повеќенаменско игралиште во село Иванковски, велешко

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески и градоначалникот на општина Велес, Славчо Чадиев денес ќе го предадат во употреба повеќенаменското спортско игралиште во с. Иванковци.

Ова игралиште е дел од проектот за изградба на 100 повеќенаменски игралишта низ целата држава.