среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 29

Ново среќно место за добивки на Лотарија

loto

Последни вести

Сите посетители на трговскиот центар „Скопје Сити мол“, од денес можат да ја тестираат среќата на новото среќно место за добивки на Државна лотарија на Македонија, заедно со прекрасната Марјана Станојковска.

На ова ново среќно место на Државна лотарија на Македонија во Скопје Сити Мол, сите љубители на игрите на среќа ќе може да учествуваат во сите игри на среќа на Државна лотарија на Македонија, а покрај тоа ќе може да ги добијат и сите детални информации врзани за нив.

Најчитани вести